Ion Lungu a votat pentru un președinte care să scoată Moldova din izolare și a făcut un apel sucevenilor să iasă la vot//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a venit duminică dimineața la vot împreună cu soția sa, iar alături de el au fost prezenți la secția de votare vicepreședintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan, viceprimarul Lucian Harșovschi, dar și mai mulți consilieri locali liberali și membri de partid.

Primarul a făcut un apel sucevenilor să meargă la vot pentru că fiecare vot este important și pentru că fiecare vot contează.

Primarul Municipiului Suceava,Ion Lungu Votează la Colegiul Tehnic Samuil Isopescu

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 23. November 2019

Ion Lungu a declarat că a votat pentru o Românie normală și pentru un președinte care să scoată Moldova din izolare.

„Am votat cu gândul la un viitor mai bun pentru România și pentru români. Astăzi am votat pentru un președinte care să scoată Moldova din izolare. Astăzi am votat pentru o Românie democratică, o democrație pe care cu greu am câștigat-o în urmă cu 30 de ani și trebuie să o apărăm. Astăzi am votat cu gândul la un președinte care să ne reprezinte cu demnitate în Europa și în lume. Astăzi am votat cu gândul ca românilor să le fie mai bine în țara lor. Astăzi am votat pentru o Românie normală”, a declarat Ion Lungu după ce a votat.


Intră acum și în grupul de