Rezultatele finale oficiale ale turului al doilea al alegerilor prezidențiale în județul Suceava. Klaus Iohannis-61,35 la sută, Viorica Dăncilă-38,65 la sută.Reprezentantul PNL în BEJ Suceava, Lucian Harșovschi: Țara nu mai are timp de ură, de preferințe, ci are nevoie de oameni capabili să muncească


Intră acum și în grupul de

Biroul Electoral Județean Suceava a finalizat numărarea voturilor din cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Astfel, potrivit datelor BEJ Suceava, din cei 603.768 alegători înscriși în listele electorale din județul Suceava, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale au votat 271.324 alegători, reprezentând o prezență de 44,94 la sută.

Pentru Klaus Iohannis au votat 163.186 de suceveni, reprezentând 61,35 la sută din voturi, iar pentru Viorica Dăncilă au votat 102.808 suceveni.
Un număr de 5330 de voturi au fost nule.

După anunțarea rezultatului oficial al alegerilor, reprezentantul PNL în Biroul Electoral Județean Suceava Lucian Harșovschi, a declarat că acum țara nu mai are timp de ură, de preferințe, ci are nevoie de oameni capabili să muncească, oameni care înțeleg că țara lor este aceea în care trăiesc și în a cărei limbă visează.

„Pot acum să stau cu fruntea sus în fața copiilor mei și a voastră pentru că am demonstrat că putem schimba o țară! Trebuie să rămânem uniți în continuare pentru a putem consolida un viitor prin toate inimile ce bat la unison, iar lecția aceasta e cea mai frumoasă din cartea de istorie pe care putem să le-o citim copiilor noștri”, a spus Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de