Deputatul PSD Alexandru Rădulescu susține că noul guvern liberal amână fără termen și cu o sursă de finanțare ipotetică construcția Autostrăzii Tg. Mureș-Ungheni: Sucevenii pot constata aproape zilnic înșelăciunile guvernării liberale


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu susține că PNL care spunea că președintele Klaus Iohannis este garantul realizării autostrăzilor a decis să reia studiul de fezabilitate pentru Autostrada A 8, ceea ce înseamnă că termenul de realizare a fost amânat și că Guvernul PNL nu-și respectă promisiunile.

„În campania electorală liberalii suceveni promiteau că alegerea lui Klaus Werner Iohannis reprezintă garanția sigură că regiunea Moldovei se va bucura în sfârșit de construcția autostrăzilor. Metaforic spuneau că pe tălpile papucilor lor va fi scris autostradă”, a arătat Rădulescu într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, pe tălpile papucilor ar trebui să scrie demagogie deoarece ministrul PNL al Transporturilor a anunțat ieri că studiul de fezabilitate pentru autostrada A8 Târgu Mureș-Ungheni urmează să fie revizuit, să se renunțe la finanțarea prin parteneriat public-privat urmând să se caute o finanțare pe fonduri europene.

„Guvernul PSD stabilise că la începutul anului viitor să se deruleze licitațiile pentru studiul de fezabilitate și pentru proiectul tehnic pentru porțiunea Târgu Neamț-Iași. Patru constructori și-au depus oferta.Din nefericire construcția acestei autostrăzi este amânată fără termen cu o sursă de finanțare ipotetică”, a adăugat deputatul.

El consideră că aceasta este o nouă dovadă  a modului în care guvernarea PNL ignoră propriile promisiuni electorale.

„Astfel sucevenii pot constata aproape zilnic înșelăciunile guvernării liberale”, a conchis Rădulescu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de