Philip Rozopol este în continuare preşedintele PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Deşi nu are nici un fel de hotărâre scrisă din partea conducerii centrale a PNL cum că ar fi noul preşedinte interimar al PNL Suceava, Valică Gorea, persoana pe care trei dintre mebrii Biroului Central Permanent au propus-o pentru conducerea organizaţiei, a pus deja stăpânire pe sediul partidului.

Gorea, la nici o zi după „decapitarea” verbală a lui Philip Rozopol, a decis cu de la sine putere să schimbe butucul de la yala de la intrarea în sediu, iar cheia se află doar la el şi la noua secretară a organizaţiei judeţene, nimeni alta decât fina lui Valică Gorea. În condiţiile date, cel puţin din punct de vedere juridic, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL este Philip Rozopol.

Preşedintele interimar desemnat la Bacău a declarat că nu are nici un fel de confirmare pe post din partea conducerii centrale, dar că speră ca în şedinţa de luni, 6 iulie, „minunea” să se întâmple. Mai mult chiar, fără a avea nici un fel de autoritate, Valică Gorea, a convocat pentru joi o şedinţă la care se doreşte participarea a cât mai multe persoane, binenţeles, cele pe care Gorea le consideră suficient de capabile să pună umărul la reformarea PNL Suceava.

Faptul că joi este şedinţă a ajuns la urechea mai multor lideri judeţeni ai PNL, care nu au fost convocaţi, şi care şi-au exprimat deja nemulţumirea cu privire la modul de lucru al noii conduceri. „Joi vom face noul Birou Interimar Judeţean pe care vrem să îl supunem validării conducerii centrale. Eu i-am convocat pe toţi cei importanţi la şedinţă şi vom face biroul cu cei care vin şi vor să muncească”, a spus Valică Gorea.


Intră acum și în grupul de