Ioan Stan anunță că nu va fi demis niciun lider local din PSD Suceava și nu vor fi excluși din partid primari PSD care l-au susținut pe Klaus Iohannis


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că nu intenționează demiterea niciunui lider local al PSD Suceava ca urmare a rezultatelor alegerilor prezidențiale și nici nu intenționează excluderea din partid a primarilor PSD care l-au susținut pe Klaus Iohannis.

Stan a spus că din câte știe doar primarul din Păltinoasa ar fi prezentat public că îl susține pe Klaus Iohannis, dar că nu intenționează să-l excludă din partid, dar a subliniat că niciun primar nu are voturile în buzunar.

El a arătat că aceasta este o decizie luată de partid.

Ioan Stan a mai spus că în campania electorală el nu a „vizitat” niciun primar PNL, dar că vicepreședinți ai CJ Suceava au „vizitat” toți primarii PSD și că au fost sunați de președitele CJ Suceava și că prin aceste „vizite” li se atrăgea atenția, sau li se promitea ceva.

„Primarii nu au voturile în buzunar. Probabil, primarii noștri nu s-au străduit, nu au adus la cunoștința electoratului local realizările PSD, lucru pe care nici noi, poate, nu l-am făcut la timpul respectiv”, a spus Stan.

Senatorul Ioan Stan și primarul Falticeniului, Catalin Coman, in conferința de presa la PSD Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 11. Dezember 2019

El a menționat că urmează să se stabilească în perioada următoare candidații de primar, iar în municipiul Suceava va fi făcut un sondaj de opinie pentru a se stabili candidatul.

Totodată, Ioan Stan a spus că analiza rezultatului alegerilor prezidențiale a fost făcută în BPJ al PSD Suceava și a arătat că acesta nu a fost un rezultat foarte prost, ci că a fost mai bun decât județe care au președinți de consilii județene și primari de municipii reședință de județ PSD.

El a arătat că în aceste condiții nu va fi demis niciun lider local al PSD Suceava și nici că a luat în calcul demisia sa din funcție.


Intră acum și în grupul de