Ultima strigare pentru supravieţuirea coaliţiei PSD-PD-L, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Coaliţia de guvernare PSD-PD-L se va întâlni vineri, la ora 13:30, pentru a analiza situaţiile apărute în cadrul serviciilor descentralizate din judeţul Suceava. Liderul judeţean al PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, şi-a exprimat nemulţumirea în cadrul unei conferinţe de presă unde a spus că la Suceava s-au înregistrat o serie de derapaje de la cele stabilite de comun acord şi au ajuns directori oameni care nu sunt ai PSD, deşi posturile erau negociate pentru acest partid.

Mîrza a fost destul de vehement în privinţa atitudinii pe care delegaţia social-democrată o va avea la întâlnirea cu reprezentanţii PD-L şi a mai spus că dacă lucrurile nu vor „intra în normal” nu se va mai vorbi la Suceava despre o coaliţie între cele două partide.

„Nu ştiu dacă va mai avea vreun rost să ne întâlnim în coaliţie dacă ceea ce se stabileşte nu e respectat de cei din PD-L”, a explicat senatorul sucevean. Liderul PSD a dat şi câteva exemple de posturi, care au fost negociate în favoarea PSD şi la care s-au prezentat membri ai PD-L. „Ne vedem astăzi la 13:30 şi dacă nu vom reuşi să ajungem la o înţelegere şi să ne respectăm reciproc, punem punct coaliţiei”, a conchis preşedintele PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de