Deputatul Cătălin Nechifor solicită sprijin prezidenţial în vederea finalizării lucrărilor pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Parlamentarul social-democrat, Cătălin Nechifor, consideră că întârzierile legate de finalizarea lucrărilor de modernizare a DN 17 se datorează faptului că ministerul Transporturilor se află de cinci ani de zile sub conducerea PD-L, arătând, prin comparaţie, că drumurile care fac legătura între mănăstirile din judeţ, modernizate în urmă cu cinci ani, în câteva luni, în timpul guvernării PSD sunt în continuare „impecabile”. „Ceea ce s-a făcut în câteva luni, văd că a rezistat mai bine de cinci ani, iar de cinci ani, de când ministerul Transporturilor este condus de PD-L, cu o sincopă, a lui Ludovic Orban, lucrările la DN 17 nu s-au finalizat”, a spus Nechifor.

El i-a lansat o invitaţie preşedintelui Traian Băsescu să înceapă vizitele pe şantierele de construcţii de drumuri cu DN 17. „Să dea astfel o mână de ajutor ca acest drum să fie finalizat”, a spus Nechifor, evidenţiind că activitatea turistică în zonă este grav afectată de starea acestui important drum ce face legătura între Moldova şi Ardeal.

Firma de construcţii ce modernizează DN 17 a abandonat lucrările la mijlocul lunii iunie din cauza unor neînţelegeri privind valoarea unor lucrări executate, iar preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis Ministerului Transporturilor şi CNADNR adrese în care solicită identificarea de soluţii, astfel încât firma să-şi respecte contractul. El şi-a exprimat scepticismul că lucrările vor putea fi finalizate la termenul stabilit de 31 august.


Intră acum și în grupul de