Acasă Politica Deputatul Cătălin Nechifor solicită sprijin prezidenţial în vederea finalizării lucrărilor pe DN...

Deputatul Cătălin Nechifor solicită sprijin prezidenţial în vederea finalizării lucrărilor pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Parlamentarul social-democrat, Cătălin Nechifor, consideră că întârzierile legate de finalizarea lucrărilor de modernizare a DN 17 se datorează faptului că ministerul Transporturilor se află de cinci ani de zile sub conducerea PD-L, arătând, prin comparaţie, că drumurile care fac legătura între mănăstirile din judeţ, modernizate în urmă cu cinci ani, în câteva luni, în timpul guvernării PSD sunt în continuare „impecabile”. „Ceea ce s-a făcut în câteva luni, văd că a rezistat mai bine de cinci ani, iar de cinci ani, de când ministerul Transporturilor este condus de PD-L, cu o sincopă, a lui Ludovic Orban, lucrările la DN 17 nu s-au finalizat”, a spus Nechifor.

El i-a lansat o invitaţie preşedintelui Traian Băsescu să înceapă vizitele pe şantierele de construcţii de drumuri cu DN 17. „Să dea astfel o mână de ajutor ca acest drum să fie finalizat”, a spus Nechifor, evidenţiind că activitatea turistică în zonă este grav afectată de starea acestui important drum ce face legătura între Moldova şi Ardeal.



Firma de construcţii ce modernizează DN 17 a abandonat lucrările la mijlocul lunii iunie din cauza unor neînţelegeri privind valoarea unor lucrări executate, iar preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis Ministerului Transporturilor şi CNADNR adrese în care solicită identificarea de soluţii, astfel încât firma să-şi respecte contractul. El şi-a exprimat scepticismul că lucrările vor putea fi finalizate la termenul stabilit de 31 august.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version