Liberalii suceveni încep să-şi pună întrebări şi critică decizia forurilor centrale de schimbare a lui Rozopol


Intră acum și în grupul de

Fostul secretar coordonator al organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Iulian Angheluş a criticat decizia unei părţi a Biroului Permanent al PNL de a-l schimba din funcţie pe Philip Rozopol (om de afaceri din Suceava- n.n.) cu Valică Gorea (un pensionar-n.n.). Angheluş a remis duminică redacţiilor din Suceava un comunicat în care îşi exprimă dezamăgirea faţă de decizia luată la Bacău în urmă cu aproximativ 2 săptămâni pe care o consideră „neinspirată” şi susţine că Rozopol era una dintre speranţele politicii sucevene, care făcuse un pas important în toamna anului trecut, când a reuşit să obţină peste 6000 de voturi la alegerile generale uninominale.

Din punctul de vedere al fostului secretar coordonator piederile ce le va resimţi partidul sunt pe termen lung şi scurt, cele pe termen scurt fiind în special legate de „demotivarea oamenilor de afaceri” care ar dori să se apropie de un partid care se află în agonie de foarte multă vreme.

Pe termen lung Angheluş consideră că pierderile vor fi contabilizate la capitolul totală lipsă de încredere în conducerea centrală a PNL care nu înţelege toate variabilele din ecuaţia liberală de la Suceava.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni, la Bacău, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat schimbarea din funcţie a lui Philip Rozopol, fără a da nici un fel de explicaţii, decizie care va trebui însă aprobată în cadrul Biroului Politic al PNL, ce este programat a avea loc în cursul zilei de luni, la Bucureşti.


Intră acum și în grupul de