Acasă Politica Primarul Ion Lungu, acuzat că nu recepţionează sugestiile PSD privind repararea străzilor...

Primarul Ion Lungu, acuzat că nu recepţionează sugestiile PSD privind repararea străzilor din municipiu


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a apreciat luni, într-o conferinţă de presă, că străzile din municipiul Suceava arată ca „uliţele din Afganistan”, după ce acestea au fost sparte fără a se efectua însa nici un fel de reparaţii. El a arătat că după ce a făcut numeroase sesizări, interpelări şi sugestii privind repararea străzilor a constatat că „pragul de audibilitate al primarului Ion Lungu este ridicat, iar frecvenţa cu care emitem noi sugestii nu e aceeaşi cu cea cu care el recepţionează”. Iordache a spus acordul de cooperare PSD-PD-L nu trebuie să se producă în detrimentul locuitorilor municipiului, arătând că în Primăria Suceava modul de lucru nu este lucrativ, ci pompieristic şi „electoral continuu” doar pentru imaginea PD-L.

El a subliniat că doar după presiunile consilierilor PSD s-au refăcut pavajele trotuarelor din municipiu şi că se pare că Ion Lungu aşteaptă o nouă campanie electorală pentru a face ceva în oraş.



Pe de altă parte, primarul Ion Lungu a spus că liderul organizaţiei municipale PSD Suceava nu a auzit că există criză economică. El a mai spus că Primăria derulează un program investiţional major de refacere a infrastructurii subterane şi că nu-şi permite să sape, să acopere cu asfalt ca apoi iar să distrugă drumul. „Cred că domnul consilier Iordache nu a auzit de programul de reabilitare a infrastructurii subterane. După ce vom termina acest program vom trece să refacem şi infrastructura supraterană”, a spus Lungu. El a reamintit că a spus de nenumărate ori că în această perioadă Suceava va fi un şantier.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version