PNL Suceava urmează să-și desemneze candidații pentru alegerile locale în urma unor sondaje. Flutur spune că aceștia vor fi selectați în funcție de „prietenia pe care o au cu locuitorii”.


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că liberalii urmează să-și desemneze candidații pentru alegerile locale foarte repede, dar că va trebui ca cei care gestionează PNL și Guvernul să dea un semnal privind calendarul pentru alegerile anticipate, dar și dacă primarii vor fi aleși dintr-un singur tur sau din două tururi de scrutin, iar președinții de Consilii județene direct sau indirect.

„Suntem în curs cu sondaje de opinie pentru desemnarea candidaților în municipii și orașe, iar în perioada următoare vom face o analiză și pe comune”, a spus Flutur.

El a arătat că pentru desemnarea candidaților contează foarte mult și „strategia cu care te așezi la treabă față de evoluția lucrurilor”.

Potrivit lui Flutur certe pot fi datele pentru alegerile locale, respectiv sfârșitul lunii mai-începutul lunii iunie.

„Trebuie ca în luna martie să stabilim candidații”, a spus Flutur.

El a arătat că strategia va fi decisă în funcție de evoluția lucrurilor în ceea ce privește alegerile anticipate și dacă vor fi odată cu cele locale.

Flutur a spus că pentru desemnarea candidaților nu va fi importantă „prietenia unora cu Gheorghe Flutur”, ci vor fi desemnați în funcție de rezultatele sondajelor de opinie, de „prietenia pe care o au cu locuitorii”

Pentru alegeri parlamentare anticipate, Flutur a spus că „nu a anticipat” să stabilească lista de candidați. „Candidați, clienți, se vor găsit întotdeauna”, a spus Flutur.

În ceea ce privește viața ușoară din Parlament despre care a vorbit primarul Ion Lungu în ultima conferință de presă, Flutur a spus că viața poate fi ușoară în funcție de om.

„Depinde de felul omului, de cum ți-o faci. Pentru mine e ușoară dacă sunt activ și când am rezervorul cu kerosen plin și muncesc. Poate pentru alții e altfel”, a spus Flutur.

El a adăugat că și atunci când a fost în Parlament a avut foarte multe proiecte și era foarte implicat.

„Nu vreau să fac nicio comparație. Pot să vă spun că eu mă simt în arealul meu acolo unde proiectele prind contur, în zona macaralelor. De aceea, macarale, macarale, în acest an în județul Suceava”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de