Obiectivul PD-L Suceava la prezidenţiale: 60% din voturi în primul tur de scrutin


Intră acum și în grupul de

PD-L aspiră la 60% din voturile sucevenilor în primul tur al alegerilor prezidenţiale, a declarat, luni, prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei. Întrebat care va fi candidatul PD-L pentru Preşedinţia României, el a spus că „în mod normal, Traian Băsescu va fi candidatul PD-L”. El a arătat că Băsescu va decide când va anunţa dacă va candida pentru un nou mandat, subliniind că acesta este preşedinte în exerciţiu.

La rândul său, secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat că în perioada următoare, în organizaţia suceveană a PD-L începe „curăţenia de vară” în vederea pregătirii alegerilor prezidenţiale. Astfel, vor fi refăcute evidenţele cu membrii şi simpatizanţii PD-L din toate organizaţiile, dar vor fi şi eliminaţi unii membri care nu au avut performanţă.

„Va fi o curăţenie de vară în care eliminăm unde nu funcţionează, completăm acolo unde e nevoie, luăm alături de noi primari ai altor partide care simpatizează cu PD-L pentru că în toamnă vrem să câştigăm”, a spus Bălan. El a arătat că vor fi făcute analize în fiecare organizaţie şi că va fi retras sprijinul politic unor consilieri locali care nu s-au implicat în activitatea partidului. Deputatul sucevean a recunoscut că printre primarii din judeţ care simpatizează cu PD-L se află şi primari ai PSD, fără să-i nominalizeze sau să spună numărul acestora.


Intră acum și în grupul de