Parlamentarii PD-L şi PSD suceveni, la întâlniri paralele cu cele ale coaliţiei


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a venit luni cu propunerea ca în afara întâlnirilor coaliţiei unde participă doar lideri judeţeni ai celor două formaţiuni politice, să fie organizate de asemenea şi întrevederi între parlamentarii suceveni ai celor două partide aflate la guvernare, cu scopul de a soluţiona problemelor constatate în colegii. „Ca să rezolvăm problemele din judeţul Suceava, ar fi mai de folos să ne întâlnim parlamentarii celor două partide aflate la guvernare”, a declarat deputatul PD-L, care consideră că aceştia se pot sprijini reciproc la miniştrii aparţinând fiecărui partid în parte. „E necesar ca şi colegii noştri să vină cu propuneri pentru miniştrii PD-L şi noi să venim cu propuneri pentru miniştrii PSD. Aşa s-ar putea rezolva probleme punctuale constatate de parlamentari în colegiile lor”, a spus Bălan.

Parlamentarul sucevean a mai apreciat că iniţiative lansate pentru întâlnirea tuturor parlamentarilor suceveni în vederea susţinerii unor proiecte comune sunt „poezii, poveşti, glumiţe”, subliniind că „cei care pot face ceva pentru ţară sunt guvernanţii.

Parlamentarii PSD de Suceava au evitat să comenteze propunerea lui deputatului Ioan Bălan, arătând că analizează dacă este oportună organizarea unor întâlniri paralele cu cele ale coaliţiei.


Intră acum și în grupul de