Dan Ioan Cușnir: La PSD e iarnă acum. Vom vedea după congres dacă vine primăvara și va înmuguri sau se va veștezi de tot

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că situația partidul este delicată și că după congres se va vedea direcția în care partidul se îndreaptă.

„PSD se află într-o situație destul de delicată. La PSD e iarnă acum. Plantele înmuguresc primăvara și se veștezesc toamna”, a spus Cușnir.

El a arătat că depinde ce se va întâmpla la Congresul PSD.

„Depinde foarte mult de acest congres dacă la primăvară PSD va înmuguri din nou așa cum a mai făcut-o după momente grele sau se va veștezi de tot pentru că există în continuare acest risc”, a spus liderul sucevean social-democrat.

El crede că în ultimii ani problema partidului a fost că s-a încercat să li se ia organizațiilor locale dreptul de a avea păreri.

„Cred că cel mai grav lucru care s-a întâmplat în timpul dominației Dragnea-Dăncilă este că s-a încercat să se ia organizațiilor locale dreptul de a gândi. Nu poți să le iei oamenilor dreptul de a gândi”, a spus Cușnir.