Dan Ioan Cușnir consideră că PSD și Pro România ar trebui să aibă candidat comun la Primăria Suceava pentru a crește șansele îndepărtării lui Ion Lungu din funcția de primar. El speră chiar ca PNL să propună alt candidat de primar la Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că trebuie făcute toate eforturile din partea forțelor politice locale, dar și ale asociațiilor și organizațiilor neguvernamentale pentru ca municipiul Suceava să nu mai fie condus de „cuplul toxic Lungu-Harșovschi”.

„Acest cuplu Lungu-Harșovschi a devenit periculos pentru Suceava pentru că promovează idei nocive, promovează cu îndârjire anumite interese private care sunt contrare interesului public”, a spus Cușnir care a spus că „acest cuplu a creat o administrație autodistructivă”.

Liderul PSD Suceava a apreciat că primarul Ion Lungu „se agață cu disperare să mai prindă un nou mandat” pentru că oricine va veni primar după Ion Lungu va descoperi „tot dezastrul cu domeniul public și nu numai” care s-a întâmplat în Suceava în ultimii 16 ani.

„Nu mai are importanță în momentul de față cine își dorește să candideze din partea unui partid de 5 la sută sau din partea unui partid de 20 la sută. Trebuie să luăm ca cerință obligatorie, toate partidele, inclusiv PNL, toate asociațiile civice. Să scrie pe un perete Suceava trebuie să scape de cuplul toxic Lungu-Harșovschi”, a spus Cușnir.

Liderul organizatiei municipale PSD, Dan Cușnir live la Subiectul Zilei

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 21. Januar 2020

El și-a exprimat speranța că și cei de la PNL vor ajunge să înțeleagă că Suceava trebuie să scape de acest cuplu toxic.

„Sper că PNL va avea alt candidat pentru Suceava.Eu unul cred că cel mai important e ca Suceava să scape de Lungu și Harșovschi. Cred cu tărie că PSD Suceava și Pro România ar trebui să aibă candidat comun pentru ca crește șansele ca acest cuplu Lungu-Harșovschi să iasă din politică”, a spus liderul PSD Suceava.

El crede că PSD și Pro România ar putea să aibă candidat comun și la Primăria Sucevei și la Consiliul Județean.

Cușnir le-a recomandat liderilor Pro România, Victor Ponta și Cătălin Nechifor să o lase mai ușor să critice PSD.

„Ei pot critica unele persoane, dar nu partidul”, a spus liderul PSD Suceava care a menționat că cei doi au obținut funcții importante și datorită PSD.


Intră acum și în grupul de