Parlamentarii PSD suceveni nu vor să se întâlnească cu cei ai PD-L înafara şedinţelor coaliţiei


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a apreciat vineri, că întâlnirile între parlamentarii PSD şi cei ai PD-L suceveni înafara şedinţelor de coaliţie, cu scopul de a susţine în comun anumite probleme locale la Guvern, nu-şi mai au rostul, în condiţiile în care preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a prezentat, miercuri, în şedinţa de Guvern, situaţiile cu care se confruntă judeţul Suceava.

Nechifor consideră că demersul parlamentarilor PD-L nu pare să fie serios, în condiţiile în care, preşedintele CJ şi al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a organizat săptămâna trecută mai multe întâlniri zonale cu primarii fără să invite şi parlamentarii PSD din colegiile respective. „Dacă ar fi existat intenţia de a ne consulta, la întâlnirile cu primarii ar fi trebuit să fie invitaţi şi parlamentarii PSD”, a spus Nechifor.

Deputatul PSD a subliniat că parlamentarii social-democraţi suceveni se preocupă să atragă atenţia miniştrilor, atât PSD cât şi PD-L, privind anumite probleme întâlnite în colegiile electorale. „Situaţia financiară a ţării este fără precedent. Economia românească gâfâie, după ce nu demult duduia, iar obligaţia pe care o avem este să găsim soluţii care să limiteze proporţiile crizei”, a mai spus deputatul sucevean.

Parlamentarii PD-L de Suceava au propus, luni, parlamentarilor suceveni ai PSD, ca în afara şedinţelor din coaliţie să se organizeze întâlniri doar între parlamentari, pentru coordonarea acţiunilor acestora în vederea soluţionării problemelor constatate în colegii.

Secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, luni, că pentru rezolvarea problemelor din judeţul Suceava ar fi de folos întâlniri ale parlamentarilor celor două partide aflate la guvernare arătând că aceştia se pot sprijin reciproc la miniştrii aparţinând fiecărui partid în parte. „E necesar ca şi colegii noştri să vină cu propuneri pentru miniştrii PDL şi noi să venim cu propuneri pentru miniştrii PSD. Aşa s-ar putea rezolva probleme punctuale constatate de parlamentari în colegiile lor”, a spus Bălan.


Intră acum și în grupul de