Social-democraţii suceveni s-au grăbit să „nu voteze” un proiect de hotărâre care nu a mai fost pus pe ordinea de zi a CJ


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean PSD-ist Ovidiu Milici a anunţat vineri dimineaţă, la conferinţa de presă săptămânală a partidului, care a avut loc la ora 9, că tot grupul de consilieri PSD din Consiliul Judeţean Suceava nu va vota un proiect de hotătâre în vederea construirii în curtea Spitalului Judeţean Suceava a unor blocuri de locuinţe.

Milici a spus că PSD-iştii nu inteleg de ce este nevoie de spaţiul verde alocat bolnavilor să fie micşorat şi a ţinut să adauge că în cazul în care voinţa lor nu va fi luată în calcul şi majoritatea din CJ va decide altfel consilierii judeţeni social-democraţi sunt dispuşi să apeleze „şi la alte forme de protste public”.

Supriza a venit la şedinţa de CJ care a avut loc la o oră după conferinţa de presă şi în care nu s-a mai discutat nici un proiect de hotărâre care să aibă legătură cu protestul. Cert este că PSD Suceava nu este de acord cu asemenea demers şi este foarte probabil să asistăm la un prim dezacord serios la Suceava, în cadrul coaliţiei de guvrenare.


Intră acum și în grupul de