Președintele PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, consideră că un primar fără viziune nu poate genera progresul comunității: Jumătatea de centură a Sucevei care trece deja printre case este cea mai bună exemplificare a lipsei de viziune a actualului primar


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a apreciat, luni, că un primar fără viziune nu poate genera progresul comunității și crede că din această cauză Suceava a devenit un oraș nefrecventabil, ocolit de investitori.

Vă prezentăm integral comunicatul transmis de Dan Ioan Cușnir

„Sucevenii își doresc locuri de muncă mai bine plătite; este o certitudine de care Lungu și prințișorul moștenitor Harșovschi nu vor să țină cont.

De ce salariile din Suceava sunt mai mici decât în alte orașe? Pentru că nu sunt suficienți investitori care să creeze o competiție reală pe piață muncii. De ce nu vin investitorii mari, serioși în Suceava? Pentru că Ion Lungu, un primar fără viziune, în cei 16 ani de când administrează Suceava NU a creat un cadru general atractiv pentru investitori, nu a creat infrastructura de care întreabă investitorii înainte să decidă unde să investească.

Pentru a se dezvolta, o comunitate are nevoie de reguli și viziune. Regulile duc la ordine iar viziunea duce la progres, întotdeauna. Un primar fără viziune nu poate genera progresul comunității.

Jumătatea de centură a Sucevei este cea mai bună exemplificare a lipsei de viziune a lui Ion Lungu. Acesta s-a lăudat în repetate rânduri că, jumătatea de centură a Sucevei a fost proiectată de el. Jumătatea de centură, proiectată de Ion Lungu în 2005 și finalizată de Guvernul PSD în 2019, trece deja printre case. Pur și simplu în 2005 Ion Lungu nu a fost în stare să anticipeze dezvoltarea Sucevei și a zonei metropolitane. Pur și simplu Ion Lungu nu simte orașul, nu îl înțelege pentru că atât el cât și Harșovschi NU locuiesc în Suceava.

În Europa, dezvoltarea și progresul au venit de la vest spre est. Cum se face că investitorii mari, serioși “au sărit” peste Suceava și au preferat mai degrabă orașe precum Iași și Botoșani? Pentru că lipsa de viziune a cuplului Lungu/Harșovschi au făcut din Suceava un oraș nefrecventabil, de ocolit.

Nu este departe momentul în care Sucevenii își vor lua orașul înapoi și îl vor încredința spre administrare unei echipe cu viziune care să aducă progresul chiar și în Suceava!”

Dan Cușnir,

Președinte OrganizațiaMunicipală PSD Suceava

“Totul pentru Suceava!” 


Intră acum și în grupul de