Alegerile din Dorna Candreni, luate în serios de partidele din Suceava


Intră acum și în grupul de

Partidele politice din judeţul Suceava tratează foarte serios alegerile care se vor organiza la mijlocul lunii august pentru desemnarea primarului în comuna Dorna Candreni. În comună se organizează alegeri din cauza faptului că primarul ales în iunie 2008, Mihai Carp, a murit.

Liderul judeţean al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat marţi că pesoana care va fi desemnată drept candidat din partea PD-L va fi anunţată după ce rezultatele sondajului de opinie realizat de partid va fi gata. Flutur speră ca în felul acesta să crească şansele democrat-liberalilor în zonă.

La PSD, lucrurile încă nu sunt foarte clare în privinţa candidatului, însă surse din partid ne-au spus că de câteva zile conducerea judeţeană a fost prezentă în zonă, în mai multe „serii” şi că social-democraţii pun mare preţ pe rezultatul pe care îl vor obţine la urne.

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PNL, exprefectul Alexandru Băişanu, a spus într-o conferinţă de presă că liberalii au deja patru persoane pe care „le antrenează” în momentul de faţă, dar că „în poll-position” se află un mai vechi client al fotoliului de primar al comunei, Radu Nedelea, care a reuşit să obţină aproximativ 5 % la ultimele alegeri. „În raniţa fiecărui candidat stă bastonul de primar”, a spus Băişanu, lăsând să se înţeleagă faptul că Nedelea nu este neapărat, din start, cel care va fi candidatul PNL.


Intră acum și în grupul de