Dinu Zară și deputatul Daniel Popescu, în finală pentru a obține candidatura USR Suceava pentru președinția Consiliului Județean Suceava. Rezultatul competiției interne va fi anunțat joi


Intră acum și în grupul de

USR Suceava va anunța câștigătorul competiției interne pentru desemnarea persoanei care va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava în cursul zilei de joi, 6 februarie.

Liderul județean al USR Suceava, dna Teodora Munteanu a declarat pentru NewsBucovina că toate analizele și discuțiile au avut loc și că se așteaptă și depunerea eventualelor contestații pentru a se desemna persoana care va candida la șefia CJ Suceava.

Vom anunța în cursul zilei de joi care a fost rezultatul votului”, a spus dna Munteanu care a refuzat să mai facă însă și alte comentarii pe seama persoanelor care au intrat în competiția internă a partidului sau a scorului obținut de acestea.

Surse de încredere ne-au spus însă că cel care a câștigat competiția internă pentru a candida la șefia CJ este nimeni altul decât fostul jurnalist sucevean, Dinu Zară, proaspăt membru USR Suceava.

 Acesta l-ar fi depășit în competiția internă chiar și pe deputatul USR de diaspora din Câmpulung Moldovenesc, Nicolae Daniel Popescu.

Acțiunile cu caracter civic din ultimele luni ale lui Dinu Zară și prezența sa la protestul pentru mutarea gropii de gunoi de la Mestecăniș sunt cunoscute și au cântărit greu în luarea deciziei interne.

Teodora Munteanu a confirmat pentru NewsBucovina ca Dinu Zară a candidat în competiția internă pentru CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de