PMP vrea să conteze în lupta pentru fotoliul de primar al Sucevei. Hrebenciuc: ”Cred că se poate mai bine!!”


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct Al PMP Suceava., Florin Hrebenciuc a anunțat joi, la Subiectul Zilei de la NewsBucovina că partidul său nu intenționează să se dea ”deoparte” din lupta pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ și că își va juca șansele până la capăt.

El a spus că în momentul de față, atât pentru Consiliul Județean cât și pentru Consiliul Local nu au fost încă definitivate listele cu candidații însă există deja creionată o anumită strategie în acest sens.

”Toți am așteptat să vedem ce se întâmplă cu moțiunea, dacă vor fi alegeri în două tururi de scrutin sau într-un singur tur, pentru primari”, a explicat Hrebenciuc, adăugând faptul că există pentru orice politician sucevean posibilitatea ”să și plece dintr-o funcție”.

”Actualul primar și-a propus ceva în 2016, atunci când a candidat la funcția de primar. A venit cu o listă de promisiuni. Are câteva lucruri realizate dar are și multe nerealizate. Cred că se poate și mai bine!”, a subliniat Florin Hrebenciuc.

Din punctul său de vedere lucrurile la Suceava puteau sta ”chiar mai rău” față de cum sunt în momentul de față.

”E foarte ușor să vezi doar partea goală a paharului. Eu cred ca cine va veni la primăria Suceava va trebui să știe cum să absoarbă fonduri europene. Ar trebui ca primarul de Suceava și ceilalți primari din județ să meargă la Cluj sau la Oradea să vadă cum reușesc primarii de acolo să facă schimbări benefice și apoi să aplice aceste lucruri și la Suceava”, a spus liderul PMP.

 ”Eu cred că problema reală a Sucevei e că Ion Lungu și ceilalți contra-candidați ai lui sunt permanent intr-o campanie electorală. Nu se iau măsuri serioase pe termen lung care sa fie constructive tocmai pentru că sunt nepopulare și produc deranj în rândul populației”, a mai  adăugat Florin Hrebenciuc.

Liderul PMP speră însă ca lucrurile în privința competiției pentru primăria Suceava să se clarifice în scurt timp, după ce va reveni la Suceava liderul județean al partidului, viceprimarul Marian Andronache, care, zilele acestea face parte din delegația PMP ce va discuta cu președintele Iohannis desemnarea unui premier. (M. Chira)


Intră acum și în grupul de