„Recoltatul primarilor” altor partide – activitatea PD-L pe timpul verii


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că prin preluarea primarilor altor partide politice, PD-L Suceava aplică „un concept nesănătos” acelaşi pe care l-a aplicat şi PSD în perioada 2000-2004 şi care nu a condus la nimic bun. „Domnul Flutur nu-şi doreşte altceva în cariera sa politică decât să copie acel PSD din perioada 2000-2004, să transforme PD-L într-un partid stat care să rămână foarte mult timp la guvernare şi care să-şi facă politica aşa cum are chef fără să ţină cont de cetăţeni, de voinţa electoratului şi de respectul public pe care trebuie să-l aibă orice om politic faţă de electorat”, a spus Nechifor.

Parlamentarul sucevean a declarat că a constatat că „recoltatul primarilor” constituie în această vară o activitate atractivă pentru democrat- liberali şi că producţia de primari este deja foarte interesantă, făcând referire la faptul că în ultima săptămână şi-au anunţat simpatia pentru PD-L primarii PNL din Cîmpulung Moldovenesc, Crucea, Hordniceni şi Cornu Luncii. „Ne aduce aminte de vremurile dinainte de 1989 când recoltam foarte mult la hectar. Iată că acum într-o săptămână domnul Flutur şi PD-L au reuşit să recolteze patru primari şi probabil producţia pe timpul verii va fi una foarte bună pentru PD-L”, a precizat Nechifor.

El este de părere că PD-L nu-şi va putea onora promisiunile către „noii primari recoltaţi” întrucât nu prea mai sunt fonduri la nivelul administraţiei judeţene şi crede că „rătăciţii de vară” din PNL care au trecut la PD-L ca simpatizanţi se vor reîntoarce de unde au plecat. „Dacă domnul Flutur continuă în acest fel, va reuşi să readucă România înainte de 1989, să ducă ţara într-o zonă de dictatură cu un preşedinte unic, cu un premier unic, cu preşedinţi de Consilii Judeţene unici, cu primari unici”, a conchis prim-vicepreşedintele PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de