Băut şi fără permis s-a izbit într-un autotren, apoi s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permis şi fără plăcuţe de înmatriculare, un şofer s-a izbit de un autotren, apoi s-a răsturnat. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la orele 21.45, pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, C. Iacob, în vârstă de 28 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea montate plăcuţe de înmatriculare, a derapat intrând în coliziune cu un autotren ce se afla parcat în afara părţii carosabile, după care s-a răsturnat.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că C. Iacob, nu posedă permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că avea o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept urmare a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lui C. Iacob i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, „punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l”.


Intră acum și în grupul de