PD-L cere PSD să iasă din vacanţă şi din opoziţie


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PD-L Suceava, deputaul Ioan Bălan, a reluat apelul către colegii săi din cadrul coaliţiei de guvernare la nivel local, parlamentarii PSD, pentru a lăsa deoparte orgoliile şi comandamentele de partid şi a se alătura „eforturilor făcute de PD-L pentru rezolvarea problemelor ce există în judeţul Suceava”. Bălan a spus într-o conferinţă de presă că „şedinţa coaliţiei, aşa cum ea a fost programată a avea loc fără prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut loc însă fără membrii PSD”.

Parlamentarul sucevean a declarat ironic că cei PD-L şi-au făcut treaba, în sensul că au dezbătut o serie de probleme ce există în colegiile din judeţ şi au întocmit o lista cu soluţiile pe care ministerele ar trebui să le pună în aplicare. „Lista cu problemele şi cu soluţiile pe care le vedem noi au fost preluate de Gheorghe Flutur şi vor fi transmise membrilor Guvernului României”.

„Pe mine personal mă deranjează faptul că partenerii noştri de coaliţie se transformă în reprezentanţi ai societăţii civile sau în reprezentanţi ai comunităţii apolitice din judeţ şi doar trasează sarcini conducerii PDţL. Înţelegem faptul că PDţL are cea mai mare responsabilitate cu privire la dezvoltarea judeţului, însă ne aşteaptam la mai mult de la PSD-işti.”, a spus Ioan Bălan.

El a făcut şi un apel la social-democraţi prin care le solicită ca atunci când descoperă că ar exista vreo problemă în judeţ să vină cu ea la dezbatere, dar să ataşeze şi soluţia pe care o au în vedere pentru rezolvarea cazului. „Fraţilor, haideţi să punem împreună şi umărul ca să găsim rezolvări favorabile pentru cei care ne-au votat”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de