USR Suceava: Demisia lui Dinu Zară din partid ne-a luat prin surprindere. USR a crescut bazându-se pe spiritul de echipă și mai puțin pe individualități


Intră acum și în grupul de

USR Suceava a transmis, duminică, după anunțul lui Dinu Zară că renunță la candidatura pentru președinția CJ Suceava și demisionează din USR că acest gest a luat prin surprindere organizația, dar subliniază că USR a pus mai puțin baza pe individualități ci mai mult pe spiritul de echipă.

„Demisia din USR Suceava a candidatului ales pentru poziția de președinte al Consiliului Județean, Dinu Zară, este un eveniment care ne-a luat prin surprindere și pe care îl regretăm. Respectăm însă alegerea fostului nostru coleg, oricare ar fi fost motivele ei, și-i urăm la fel de multă incisivitate și pe viitor în cariera de jurnalist și în activitatea civică”, se arată în comentariul USR Suceava după demisia din partid a lui Dinu Zară.

Uniunea Salvați România s-a născut și a crescut în primul rând bazându-se pe spiritul de echipă și mai puțin pe individualități”, subliniază organizația.

Totodată, USR Suceava transmite că organizația județeană Suceava rămâne și pe mai departe, prin toți membrii săi, aceeași echipă unită în slujba cetățeanului și singura alternativă reală de pe scena politică actuală.

În privința propunerii noastre pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, rămasă descoperită în acest moment, vă vom înștiința în cel mai scurt timp”, a mai transmis USR Suceava.

Potrivit unor surse politice, deputatul USR din Câmpulung Moldovenesc Daniel Popescu ar urma să fie propunerea USR Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Candidatul comun al Alianței USR-PLUS pentru președinția CJ Suceava urmează să fie desemnat între candidatul USR și cel al PLUS, Radu Rey.


Intră acum și în grupul de