Jescu şi cu Acatrinei, duetul de „aur” al PRM Suceava


Intră acum și în grupul de

Noul lider al Filialei judeţului Suceava a Partidului România Mare este – după Conferinţa judeţeană de alegeri din 2 august, Gheorghe Acatrinei, care domneşte peste filiala judeţeană de ani buni. În cadrul lucrărilor conferinţei, Gheorghe Acatrinei, care a fost, dealtfel şi singurul candidat, a avut măcar bunul simţ să remarce faptul că la alegerile locale şi parlamentare din 2008 s-a înregistrat o cădere totală a PRM, atât ţară, cât şi în judeţ, nereuşindu-se depăşirea pragului electoral de 5 %, însă nu a avut suficientă bărbăţie să lase frâiele în mâna unor oameni mai tineri, dorni şi capabili de muncă.

„Acest rezultat s-a produs ca urmare a furtului şi cumpărării voturilor, locurile unor oameni competenţi, profesionişti cu experienţă politică fiind luate de elemente cu bani”, a subliniat Acatrinei, precizând că la euro-parlamentarele din 7 iunie 2009, scorul electoral obţinut a fost mai bun, în multe zone chiar superior celui al PNL.

El este convins că în perioada următoare, partidul său va reveni în prim-planul vieţii politice. Aceasta şi pe fondul măsurilor ne-populare luate de actuala guvernare, disponibilizărilor de personal, preţurilor în creştere, falimentării agenţilor economici şi erorilor de politică internă şi externă, circumstanţe care fac o sarcină mai facilă din câştigarea fotoliului de la Cotroceni, de către preşedintele formaţiunii, Corneliu Vadim Tudor.

Tribunul Vadim Tudor şi-a trimis mesajul transmis prin vicepreşedintele naţional al PRM, prof. dr. univ. Gheorghe Buzatu. Vicele PRM le-a spus delegaţilor din sală să nu înceteze să fie optimişti, „pentru că se poate”. Din 514 voturi valabil exprimate, Gheorghe Acatrinei a avut doar 5 opţiuni împotrivă. De asemenea, reconfirmat în funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PRM Suceava a fost şi Aurel Jescu.


Intră acum și în grupul de