Aerostar Bacău, “naşii” celor de la FC Cetatea Suceava (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Aerostar Bacău – FC Cetatea Suceava 4-3 (4-1)

FC Cetatea a pierdut a fost învinsă din nou de Aerostar Bacău într-un amical disputat pe terenul acestei echipe. Tinerii jucători suceveni au fost iar conduşi clar pe tabela de scor, 4-0, dar au revenit pe final şi au marcat de 3 ori consecutiv. Golurile formaţiei sucevene au fost înscrise de Homneac (2) şi Lipovanu.
“Dacă în jocul de vineri am fost mulţumit de modul în care au abordat meciul cu Rapid CFR jucătorii mai tineri, în partida cu Aerostar Bacău nu s-a mai întâmplat acelaşi lucru. Foarte adevărat însă este şi faptul că din cauza accidentărilor am fost nevoiţi să folosim şi în partida cu gruparea băcăuană jucători care au evoluat şi cu o zi înainte şi s-a resimţit o oarecare stare de oboseală. Din cele 4 goluri pe care le-am primit în prima repriză au fost şi greşeli de portar şi ceva nesincronizări de nepermis, dar este dificil de abordat fiecare meci amical cu un alt unsprezece de start.

Oricum, ritmul jocului a crescut, cum este şi normal în această perioadă a pregătirilor, capitolul omogenitate şi cel legat de relaţiile de joc fiind încă în suferinţă. Nu ştim dacă vom accepta marţi invitaţia celor de la Poli II Iaşi, de a juca un amical cu ei, însă miercuri de la ora 11.00 avem programat un joc de pregătire la Fălticeni cu FC Botoşani”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.

Cetatea Suceava: Luca – Apetroaie, Halip, Ailenii, Tomescu – Azaharioaie, Cososchi, Apetri, Homneac – Andrieş, Golofca. Au mai intrat: Lipovanu, Golofca, Chirivici, Pascal.


Intră acum și în grupul de