Acasă Politica Jescu şi cu Acatrinei, duetul de „aur” al PRM Suceava

Jescu şi cu Acatrinei, duetul de „aur” al PRM Suceava


Intră acum și în grupul de

Noul lider al Filialei judeţului Suceava a Partidului România Mare este – după Conferinţa judeţeană de alegeri din 2 august, Gheorghe Acatrinei, care domneşte peste filiala judeţeană de ani buni. În cadrul lucrărilor conferinţei, Gheorghe Acatrinei, care a fost, dealtfel şi singurul candidat, a avut măcar bunul simţ să remarce faptul că la alegerile locale şi parlamentare din 2008 s-a înregistrat o cădere totală a PRM, atât ţară, cât şi în judeţ, nereuşindu-se depăşirea pragului electoral de 5 %, însă nu a avut suficientă bărbăţie să lase frâiele în mâna unor oameni mai tineri, dorni şi capabili de muncă.

„Acest rezultat s-a produs ca urmare a furtului şi cumpărării voturilor, locurile unor oameni competenţi, profesionişti cu experienţă politică fiind luate de elemente cu bani”, a subliniat Acatrinei, precizând că la euro-parlamentarele din 7 iunie 2009, scorul electoral obţinut a fost mai bun, în multe zone chiar superior celui al PNL.



El este convins că în perioada următoare, partidul său va reveni în prim-planul vieţii politice. Aceasta şi pe fondul măsurilor ne-populare luate de actuala guvernare, disponibilizărilor de personal, preţurilor în creştere, falimentării agenţilor economici şi erorilor de politică internă şi externă, circumstanţe care fac o sarcină mai facilă din câştigarea fotoliului de la Cotroceni, de către preşedintele formaţiunii, Corneliu Vadim Tudor.

Tribunul Vadim Tudor şi-a trimis mesajul transmis prin vicepreşedintele naţional al PRM, prof. dr. univ. Gheorghe Buzatu. Vicele PRM le-a spus delegaţilor din sală să nu înceteze să fie optimişti, „pentru că se poate”. Din 514 voturi valabil exprimate, Gheorghe Acatrinei a avut doar 5 opţiuni împotrivă. De asemenea, reconfirmat în funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PRM Suceava a fost şi Aurel Jescu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version