Stan trezeşte antipatiile democrat-liberale


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava consideră că ultimele acuze aduse de deputatul PSD, Ioan Stan, nu demonstrează decât începerea voalată a campaniei electorale.

Făcând referire la supărarea parlamentarului social-democrat cu privire la faptul că „în judeţ coaliţia de guvernare nu a existat şi nu va exista vreodată” în condiţiile în care deliberativul judeţean a favorizat localităţile cu primari PD-L la împărţirea fondurile pentru rectificarea bugetelor locale, secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a ţinut să-l contrazică pe partenerul de coaliţie.

„Coaliţia la nivelul judeţului Suceava există şi funcţionează şi va funcţiona prin simpatie, există atât timp cât va exista la nivel naţional. În ce priveşte reclamaţiile aduse unor primari, deocamdată nu putem lua nicio poziţie. După ce vom lua cunoştinţă de ele şi de veridicitatea lor, vom lua şi măsuri care pot duce până la excludere. Vrem totuşi să ne spună şi nouă colegul din comisia de abuzuri dacă prin reclamaţii se găsesc anumite giumbuşlucuri prin care primarii au montat geamuri din lemn cu preţuri de termopan sau garduri de lemn la preţ de fier forjat”, a declarat Bălan.

În completare, vicepreşedintele PD-L Suceava, Dan Cadariu a ţinut să-i transmită lui Stan că se aştepta ca deputatul PSD să facă mai multe interpelări în Parlamentul României în favoarea judeţului care are mare nevoie de sprijin şi se confruntă cu multe probleme şi nu conferinţe de presă la Suceava. „M-aş fi aşteptat la o reacţie poate de la membrii PSD care au trecut prin Consiliul Judeţean, ştiu ce-au făcut şi stau acum cu capul sub pătură. Alţii se trezesc uneori vorbind pe subiecte fără o informare minimă prealabilă şi în loc de participarea la guvernare îi interesează doar ciolanul”, a conchis Cadariu.


Intră acum și în grupul de