Infuzie de tineri la CSM Bucovina Suceava (Rugby)


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul acestei săptămâni rugbiştii de la CSM Bucovina Suceava vor intra în focul competiţiilor oficiale, în prima etapă a returului turneului play-out ei evoluând pe terenul celor de la Poli Iaşi. Formaţia suceveană pregătită de antrenorul Constantin Vlad are probleme de lot datorate accidentărilor, Tiberiu Conachi, Opariu şi I.Rusu, dar şi a plecărilor, Manea, Ştefancu şi O.Soloniuc.

Încă de la începutul sezonului cei care se ocupă de rugbiul sucevean au încercat să realizeze o infuzie de tineret, anticipând dificultatea de a face şi sport şi servici. Graţie talentului nativ al celor de pe aceste meleaguri şi a priceperii antrenorului Dumitru Livadaru de la LPS Suceava, echipa de seniori a CSM Bucovina Suceava a beneficiat de aportul unor tineri ca Gabriel Conachi, Constantineanu şi Florea, componenţi ai lotului naţional Under 18 al României.

Nu reprezintă niciun secret faptul că două partide, cea cu Olimpia Bucureşti de pe stadionul „Unirea” şi cea de la Mangalia cu Cleopatra, două victorii, au purtat semnătura decisivă a lui Gabriel Conachi un jucător de mare viitor. Pe lângă cei trei jucători de lot de la LPS Suceava, CSM Bucovina Suceava a mai transferat patru, Pentiuc, Alexandrovici, Albu şi Popescu.

„Aşa cum am mai spus şi cu altă ocazie ne aşteaptă un final dificil de campionat, dar sunt optimist ca întotdeauna. Am mai trecut prin momente grele şi sunt convins că ne vom descurca.
Va fi greu în disputele cu Poli Iaşi, o formaţie care s-a pregătit în mod desoebit şi cu Cleopatra Mangalia, grupare care a făcut 7 transferuri. Ne vom apăra şansa până la capăt şi cred că pe propriul teren vom avea un cuvânt greu de spus în orice meci. Nu stăm grozav cu fondurile, dar am înţeles faptul că există lucruri mai importante şi ne aşteptăm şi noi rândul”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de