Florin Sinescu: Ițcani este un cartier uitat de 30 de ani. Un locuitor mi-a spus că în Ițcani nici măcar nu ai unde să-ți faci un selfie


Intră acum și în grupul de

Candidatul Pro România pentru funcția de primar al Sucevei, fostul prefect Florin Sinescu, a prezentat, miercuri, într-o conferință de presă situația dificilă a locuitorilor cartierului Ițcani unde nu s-a întâmplat nimic semnificativ în ultimii 30 de ani.

„Ițcani este un cartier uitat de lume. Nu s-a schimat nimic de 30 de ani. Sunt doar câteva pete de asfalt cu care s-au acoperit gropile”, a spus candidatul de primar.

El a arătat că foarte mulți ițcăneni și-au manifestat în discuțiile cu el nemulțumirile față de nivelul de investiții din zonă.

Aceștia sunt nemulțumiți că lipsa modernizărilor în cartier, de iluminat, de străzi, de câinii vagabonzi, în general de faptul că nu s-a făcut nimic.

Mai mult, în piața din Ițcani se aduc elemente dezafectate din piețele din Burdujeni sau George Enescu în loc să fie aduse lucruri noi.

„Un cetățean a sintetizat extrem de bine ceea ce nu se întâmplă: În Ițcani nu ai unde să-ți faci un selfie. Noi am inițiat o pagină Selfie în Ițcani care aduce prin imagini această delăsare față de cartier, un cartier de case, la fel ca Burdujeni-sat”, a spus Sinescu.


Intră acum și în grupul de