Băişanu crede că actuala coaliţie aflată la guvernare lucrează „împotriva românilor” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că „monstruoasa coaliţie” PSD-PD-L funcţionează prost atât la nivel central cât şi local şi că această coaliţie lucrează „împotriva românilor”.

„Am putea spune că această coaliţie PD-L-PSD lucrează împotriva românilor, care acum trebuie să facă sacrificii de tot felul pentru a-şi plăti împrumuturile contractate în perioada de creştere economică şi care acum au doar speranţa că minciunile PSD-PD,L vor deveni realitate”, a spus Băişanu.

El a acuzat că şi la nivel local activitatea administrativă nu funcţionează arătând că preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, ba e la Cernăuţi, ba e la Bucureşti, iar primarul Sucevei, Ion Lungu, a uitat că are lucrări în execuţie în întreg oraşul şi că sucevenii pot ajunge la casele lor doar sărind peste patru-cinci canale descoperite şi prin şanţuri. „Se observă că România este neguvernată, iar Suceava este neadministrată”, a spus liderul PNL Suceava.

El consideră că actuala putere nu ştie să folosească sumele de bani încasate la buget şi că din cauza proastei repartizări banii nu sunt bine cheltuiţi.

„Oamenii de afaceri se plâng că au de recuperat sume enorme şi că riscă să-şi închidă firmele”, a mai spus Băişanu.


Intră acum și în grupul de