Partidul Mișcarea Populară Suceava își suspendă precampania electorală și trece la voluntariat de criză. Marian Andronache: Sănătatea pe primul plan!


Intră acum și în grupul de

Partidul Mișcarea Populară Suceava își suspendă precampania electorală până în 23.03.2020, cu posibilitate de prelungire, a anunțat președintele PMP Suceava, Marian Andronache.

El a arătat că această decizie, pe care el și colegii săi o vor formaliza în ședința echipei județene de conducere, este una firească, generată de situația excepțională în care se află țara din cauza epidemiei de COVID – 19.

„Este o decizie în perfectă concordanță cu convingerile și cu modul de acțiune ale tuturor membrilor PMP: responsabilitatea față de soarta a milioane de români trebuie să primeze în fața calculelor electorale și politice mărunte”, a declarat Andronache.

El a spus că PMP Suceava nu va face campanie electorală în următoarea perioadă, dar nici nu va sta cu mâinile în sân, ci va elabora un plan de acțiuni conform căruia fiecare dintre membrii organizației, lideri, candidați ori membri obișnuiți se vor implica, după dorință și posibilități, în gestionarea crizei la nivelul comunității din care face parte.

Andronache a arătat că implicarea va fi în principal, pe partea de informare a cetățenilor și de prevenire a panicii, precum și în ajutorarea celor vulnerabili în situația dată, cu prioritate vârstnicii.


Intră acum și în grupul de