Ultimatum privind numirea membrilor PSD în funcţiile negociate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PSD Suceava, Corneliu Popovici, a declarat vineri că în judeţul Suceava, membri PSD nu au fost încă numiţi pe funcţiile negociate cu partenerii democrat-liberali, apreciind că instituţii precum Spitalul Judeţean Suceava, Casa de Asigurări de Sănătate sau Inspectoratul Şcolar nu funcţionează bine întrucât conducerea este asigurată de persoane susţinute de PD-L.

El a cerut PD-L să-şi retragă oamenii din funcţiile de conducere a descentralizatelor unde trebuie să fie numiţi membri PSD, arătând că, în caz contrar, PSD îşi va numi directori la descentralizatele din subordinea ministerelor PSD. „Dacă până la 1 septembrie acest lucru nu se întâmplă şi nu-şi retrag oamenii, atunci vom face demersuri la miniştrii noştri să ne numim oamenii noştri în funcţii la instituţiile din subordine”, a subliniat Corneliu Popovici.

La rândul său, liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a arătat că încă nu au fost numiţi membri ai PSD în conducerile Gărzii Financiare, ARR, Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava sau Clubului Sportiv Municipal. El a menţionat că această situaţie a fost discutată, miercuri, în cadrul şedinţei coaliţiei PD-L-PSD. „Am discutat cu partenerii din coaliţie să clarificăm cu numirile la unele instituţii”, a spus Mîrza.


Intră acum și în grupul de