Acasă Politica Ultimatum privind numirea membrilor PSD în funcţiile negociate (VIDEO)

Ultimatum privind numirea membrilor PSD în funcţiile negociate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PSD Suceava, Corneliu Popovici, a declarat vineri că în judeţul Suceava, membri PSD nu au fost încă numiţi pe funcţiile negociate cu partenerii democrat-liberali, apreciind că instituţii precum Spitalul Judeţean Suceava, Casa de Asigurări de Sănătate sau Inspectoratul Şcolar nu funcţionează bine întrucât conducerea este asigurată de persoane susţinute de PD-L.

El a cerut PD-L să-şi retragă oamenii din funcţiile de conducere a descentralizatelor unde trebuie să fie numiţi membri PSD, arătând că, în caz contrar, PSD îşi va numi directori la descentralizatele din subordinea ministerelor PSD. „Dacă până la 1 septembrie acest lucru nu se întâmplă şi nu-şi retrag oamenii, atunci vom face demersuri la miniştrii noştri să ne numim oamenii noştri în funcţii la instituţiile din subordine”, a subliniat Corneliu Popovici.



La rândul său, liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a arătat că încă nu au fost numiţi membri ai PSD în conducerile Gărzii Financiare, ARR, Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava sau Clubului Sportiv Municipal. El a menţionat că această situaţie a fost discutată, miercuri, în cadrul şedinţei coaliţiei PD-L-PSD. „Am discutat cu partenerii din coaliţie să clarificăm cu numirile la unele instituţii”, a spus Mîrza.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version