PSD speră la peste 50% din voturi în Dorna Candreni la alegerile prezidenţiale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat, luni, că rezultatul obţinut de PSD la alegerile pentru funcţia de primar în comuna Dorna Candrenilor, este unul mai bun decât cel obţinut de partid în alegerile europarlamentare şi că PSD îşi propune ca în această comună să obţină peste 50 la sută din voturi la alegerile prezidenţiale.

Iordache a spus într-o conferinţă de presă că atunci când populaţia votează politicienii trebuie să tacă şi să nu facă speculaţii sau comentarii. „Respectăm decizia locuitorilor comunei”, a spus Iordache, care a arătat că majoritatea alegătorilor au dorit ca funcţia de primar să revină candidatului PD-L.

El a subliniat că la aceste alegeri parţiale PSD a obţinut un rezultat bun, de 31,1 la sută din voturi faţă de scorul de 13,37 la sută înregistrat de partid în această comună la alegerile europarlamentare.

Potrivit lui Iordache, se observă o creştere semnificativă a încrederii alegătorilor din comună în PSD şi şi-a exprimat speranţa că PSD va obţine un rezultat şi mai bun la alegerile prezidenţiale.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a mai remarcat că rezultatul obţinut de PSD la aceste alegeri este determinat de optimizarea activităţii de partid din Bazinul Dornelor.


Intră acum și în grupul de