Tatăl deputatului Dumitru Pardău, noul primar al comunei Dorna Candrenilor


Intră acum și în grupul de

Peste 50% din alegătorii din localitatea Dorna Candrenilor şi-au exprimat duminică votul în favoarea candidatului PD-L, Mafteiu Candrea, la fotoliul de primar al comunei. Noul primar ales din primul tur de scrutin este tatăl secretarului Camerei Deputaţilor, deputatul PD-L Dumitru Pardău şi a fost votat de 853 dintre alegători, obţinând astfel un procentaj de 56,86 la sută din voturi.

Pe locul al doilea s-a clasat candidatul PSD, Petru Boghean, ce a fost votat de 466 de alegători, obţinând 31,1 la sută din voturi. Pe următoarele locuri s-au clasat candidatul independent Sevastiana Rusu, cu 129 de voturi, Radu Nedelea(PNL) cu 35 de voturi şi Gavril Nedelea (PRM) cu 17 voturi.

În comuna Dorna Candreni sunt 2403 alegători înscrişi în listele electorale, din care s-au prezentat la urne 1507, prezenţa la vot fiind de 62, 71 la sută, iar şapte voturi au fost nule.

Alegerile pentru funcţia de primar al comunei au fost organizate după ce fostul primar, Mihai Carp, a murit în primăvara acestui an.

Mafteiu Candrea a fost ales consilier local PDL la alegerile din iunie, iar în perioada 1996-2000 a fost viceprimar al comunei din partea PNŢCD.


Intră acum și în grupul de