Mîrza, intrigat de „spectacolul grotesc” dat de ministrul Udrea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Este ţara lui Papură Vodă. Sunt de-a dreptul intrigat”, a declarat vineri liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, făcând referire la modul în care ministrul Turismului s-a comportat în faţa comisiei parlamentare de anchetă. El a apreciat că premierul Emil Boc ar trebui să se implice în clarificarea acestei situaţii. „E o obligaţie a premierului Emil Boc, atât în calitate de preşedinte al PD-L cât şi de prim ministru să se implice în clarificarea acestor lucruri”, a spus Mîrza, arătând că ceea ce s-a petrecut la comisia de anchetă a fost „o scenă de spectacol grotesc, o sfidare naţională, o sfidare a poporului român”.

Parlamentarul sucevean consideră că prin acest tip de acţiune se încearcă să se ascundă undele lucruri ce nu trebuie aflate şi şi-a exprimat temerea că ancheta comisiei parlamentare se va extinde şi la Suceava unde s-au făcut cheltuieli pentru organizarea de evenimente pentru promovarea turismului fără prea mare eficienţă în condiţiile în care, potrivit statisticilor oficiale, în luna iunie, indicele de ocupare al unităţilor de cazare din judeţ a fost de 20,9 la sută, cu 4,8 la sută mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului 2008.

Mîrza a mai spus că este de „neînchipuit” ca un membru al Cabinetului să recuze comisii parlamentare. „Nu am auzit de recuzarea comisiilor parlamentare. Un membru al Cabinetului vrea să recuze o hotărâre a Parlamentului”, a conchis preşedintele PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de