Alexandru Băișanu a vorbit la telefon cu premierul Ludovic Orban și i-a cerut testare în masă la Suceava, trimiterea unui spital militar de campanie și măsuri precum cele din China și Coreea


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Alexandru Băișanu a anunțat, miercuri, că a purtat o convorbire telefonică cu premierul Ludovic Orban căruia i-a explicat situația din Suceava și care ar fi măsurile necesare în această perioadă.

„Astăzi, în aceste clipe, culoarea politică pălește în fața culorii morții! Doar uniți și având un scop comun putem învinge”, a transmis Băișanu.

El a spus că i-a explicat premierului că în Spitalul Județean Suceava este o degringoladă de nedescris și că în Suceava sunt și altfel de bolnavi în afară de pacienții Covid 19 care au nevoie de tratament și îngrijire medicală.

Băișanu i-a cerut premierului să transfere la Suceava un spital militar de campanie și că e nevoie de personal medical militar care să se ocupe de cazurile Covid din Suceava.

Mai mult, el a arătat că spitalul militar de campanie din Constanța nu-și are rostul acum acolo pentru că situația gravă este la Suceava.

Totodată, Alexandru Băișanu i-a cerut premierului să trimită la Suceava teste rapide pentru testarea în masă a populației și chiar dacă aceasta are un rateu de circa 20 la sută e mai bine decât să nu se testeze deloc.

„Cred că factorii de decizie din România sunt sfătuiți prost pentru că vin cu acțiuni pas cu pas pentru a lupta cu coronavirusul”, a spus Băișanu.

El a arătat că i-a explicat premierului că acțiunile graduale care se iau sunt în urma acțiunii virusului. „Orice am face noi, cu siguranță virusul este cu o mie de pași înaintea noastră. De aceea trebuie să se uite la ce au făcut cei din China, din Coreea și să ia măsuri drastice pentru a reuși să eradicăm chestiunea care ne omoară oameni”, a declarat Băișanu.

Am vorbit la telefon cu Ludovic Orbán!Ii rog pe toți colegii mei, oameni politici care sper, mai au un cuvânt de spus la nivel național, sa vorbească și sa susțină cauza noastra, in numele cetățenilor din Județul Suceava! Astăzi, in aceste clipe, culoarea politica paleste in fata culorii morții! Doar uniți și având un scop comun putem învinge! Aveți grija de voi!

Gepostet von Ștefan Alexandru Băișanu am Mittwoch, 1. April 2020

Intră acum și în grupul de