Replică acidă și ironică a liderului ALDE Suceava după ce președintele Iohannis a retras Spitalului Județean Ordinul ”Meritul Sanitar”. Ilișoi: ”Bravo, domnule Iohannis, o măsură pe care milioane de români o așteptau!”


Intră acum și în grupul de

Liderul județean al ALDE Suceava, Octavian Ilișoi a reacționat in termeni destul de duri la puțin timp după ce președintele Klaus Iohannis i-a retras Spitalului Județean Suceava, Ordionul ”Meritul Sanitar” in grad de cavaler.

El a declarat că ”de 1 Aprilie, Klaus Iohannis face un mare anunț: a retras decorația oferită anul trecut Spitalului Județean de Urgență din Suceava!

Iohannis s-a decis să o joace tare!

O așa măsură e „extrem de dură”. Știți care e singurul efect al deciziei lui Iohannis?

Când o să moară spitalul nu o să mai fie îngropat cu onoruri militare! Bravo, domnule Iohannis, o măsură pe care milioane de români o așteptau! Mai bine mergeți printre suceveni dle Iohannis pentru o baie de mulțime așa cum vi le organiza Flutur anul trecut!

Reamintim că președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie a.c., decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, transmite Administrația Prezidențială.

„Astfel, în temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, precum și ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații, republicată, având în vedere gravele deficiențe în activitate constatate în perioada stării de urgență provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obținute anterior, Președintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de