Flutur: „Partenerii trebuie să fie alături şi la bine şi la greu”


Intră acum și în grupul de

La Suceava, coaliţia PD-L-PSD nu funcţionează. La această concluzie a ajuns joi, liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, după ce cu o zi înainte, în cadrul şedinţei de CJ, consilierii judeţeni ai PSD au blocat proiecte prioritare pentru judeţ iniţiate de PD-L. „Nu este pentru prima dată. La problemele importante partenerii din PSD nu sunt alături de noi”, a subliniat Flutur.

El a arătat că membrii PSD din CJ Suceava au votat împotriva rectificării bugetare prin care se alocau sume de bani pentru începerea lucrărilor la primul depozit ecologic din judeţ, se atribuiau fonduri pentru refacerea drumului judeţean Moldoviţa-Argel, distrus de inundaţiile din vara anului trecut, se alocau bani pentru municipiul Rădăuţi care a fost afectat de o puternică furtună, sau se asigurau sume necesare pentru repararea unor unităţi şcolare.

Totodată, Gheorghe Flutur a mai precizat că PSD a blocat şi vânzarea unor terenuri şi imobile din patrimoniul judeţului care urmau să se constituie surse de venit pentru investiţii. „Partenerii trebuie să fie alături şi la bine şi la greu. Îmi pare rău că PSD nu a înţeles importanţa acestor proiecte pentru suceveni”, a spus preşedintele PD-L Suceava, care a anunţat că această situaţie va fi discutată, vineri, în şedinţa liderilor suceveni ai coaliţiei PD-L-PSD.


Intră acum și în grupul de