Consilierii PSD, cu ochii pe lucrările de reabilitare a reţelelor de apă, canal şi termoficare din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Este anormal să te apuci, simultan, să spargi oraşul în zone nodale”, a afirmat luni preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, consilierul local Virginel Iordache, arătând că în cadrul Comitetului executiv extraordinar al organizaţiei s-a decis ca fiecare consilier local PSD să urmărească în zona arondată, graficul zilnic de execuţie al lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă, canal şi termoficare.

Liderul PSD Suceava a precizat că bisăptămânal toate aceste observaţii vor fi analizate şi centralizate, iar săptămânal se va face o informare şi o recomandare primarului privind modul în care trebuie continuate lucrările.

Iordache a declarat că s-a constatat că municipalitatea este depăşită de amploarea lucrărilor, drept pentru care se speră că prin participarea activă a consilierilor locali PSD se va reuşi scurtarea termenelor de execuţie care în prezent nu sunt respectate.

El consideră că termenul de 1 octombrie anunţat de primarul Ion Lungu pentru finalizarea lucrărilor de înlocuire a magistralelor de termoficare este doar un deziderat şi crede că acest termen va fi depăşit cu cel puţin o lună, până în noiembrie. „Scuzele nu vor ţine de cald şi nici de apă caldă”, a subliniat Iordache.

În municipiul Suceava se derulează în prezent un program amplu de reabilitare a reţelelor de apă, canalizare şi termoficare finanţat prin mai multe programe.


Intră acum și în grupul de