Reprezentantul tinerilor liberali suceveni a participat la Şcoala de Vară a TNL


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 100 de tineri liberali din ţară şi străinătate, lideri şi personalităţi ale Partidului Naţional Liberal, reprezentanţi ai societăţii civile şi mass-media naţională s-au reunit la Mamaia, în perioada 26-30 august, în cadrul celei de-a opta ediţii a Şcolii de Vară a TNL.

Subiectele principale de discuţie s-au axat pe politicile publice liberale, chestiuni economice, politica europeană, comunicarea pe blog sau evoluţia şi comunicarea tinerilor politicieni, în cadrul temei generale „Mediul politic şi tehnologia comunicării”.

Cu această ocazie, preşedintele PNL Crin Antonescu şi-a lansat blogul personal, motivându-şi opţiunea prin dorinţa de a se exprima şi de a încerca o nouă experienţă. ”Pentru mine motivaţia principală în a face politică de atâţia ani nu sunt nici onorurile, nici banii, nici puterea, aşa cum e ea înţeleasă, ci dorinţa de a mă exprima şi de a comunica”.

Printre liderii politici şi personalităţile prezente printre tinerii liberali s-au numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Relu Fenechiu, Daniel Chiţoiu, Cristian Adomniţei, Mircea Diaconu, Marin Petrache, Romeo Stavarache, sau Aloys Rigaut, preşedintele Organizaţiei Europene a Tinerilor Liberali.

Sâmbătă, 29 august, în cadrul Şcolii de Vară TNL a fost organizat proiectul ”Crin pentru Tineri”. Demersul a avut ca obiectiv susţinerea candidatului liberal la alegerile prezidenţiale din toamnă. La eveniment au participat peste 1000 de persoane, printre care lideri PNL şi personalităţi naţionale, care îl susţin pe preşedintele PNL Crin Antonescu în cursa pentru Cotroceni.

La eveniment, din partea filialei Suceava a tinerilor liberali, a participat Cătălin ONCIU, preşedinte interimar al TNL Suceava. „ a fost un real succes, acţiune în urma căreia sute de tineri s-au întors acasă ferm hotărâţi să depună toate eforturile pentru a aduce românilor în toamnă un nou preşedinte, un preşedinte neimplicat în scandaluri de corupţie, un preşedinte curat şi profesionist. Practic începând de la 1 septembrie, orice tânăr doreşte pentru România un viitor mai bun, un viitor pentru ei si nu pentru odrasle cocoloşite de politruci este aşteptat să se implice alături de Echipa lui Crin”, a declarat Cătălin ONCIU.


Intră acum și în grupul de