PNŢCD Suceava susţine candidatura lui Crin Antonescu la Preşedinţia României (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fostul senator PNŢCD de Suceava, Petru Juravlea, lider judeţean al partidului a anunţat la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL, unde a fost invitat că ţărăniştii suceveni au decis să sprijine candidatura lui Crin Antonescu la Preşedinţia României.

Petru Juravlea, care a participat ca invitat la conferinţa liberalilor, a explicat de la tribună că speranţele multor români sunt legate de candidatura lui Crin Antonescu ce poate să redea, în viziunea sa, un nou viitor ţării şi să reuşească recredibilizarea statului.

„De aceea, noi PNŢCD, suntem alături de dumneavoastră şi de candidatul PNL şi vom contribui cu modestul nostru procent la reuşita domniei sale”, a explicat fostul senator ţărănist. Juravlea a cerut liberalilor suceveni să lupte pentru ca la sfârşitul anului, de sărbători, să poată trimite o felicitare la Cotroceni noului preşedinte, Crin Antonescu.

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, care a fost prezent la Conferinţa de alegeri, a mulţumit reprezentantului PNŢCD pentru sprijinul oferit în alegeri. „Contează fiecare vot mai ales că acestea sunt voturi de suflet”, a ţinut să mulţumească astfel preşedintele PNL.


Intră acum și în grupul de