Liberalii din judeţul Suceava se bat pentru Gheorghe Flutur: cei din PNL vor să-l „îngroape” politic. Cei din PDL vor ca el să rămână „rege!” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prestaţia politică a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, liderrul PDL, Gheorghe Flutur a ajuns subiect de discuţie în conferinţa judeţeană de alegeri a PNL, care a avut loc la finele săptămânii trecute la Suceava şi unde au fost prezenţi mai mulţi lideri naţionali liberali, în frunte cu preşedintele Crin Antonescu.

Acesta din urmă le-a spus foarte clar celor din sală că preşedintele ales al PNL Suceava nu va avea o misiune uşoară, în sensul că va trebui să lupte pe două fronturi. Primul este pentru viitorul preşedinte al României, pe care liberalii îşi doresc să poarte numele liderului lor. Al doilea front este cu Gheorghe Flutur. Preşedintele PNL a spus foarte clar că „în timp ce eu mă voi bate cu Traian Băsescu, Mircea Geaonă şi oricine altcineva care mai doreşte să candideze la preşedinţia României”, liderul de la Suceava va trebui „ să se bată cu Gheorghe Flutur”.

Această strategie electorală i-a dezamăgit pe cei din PDL Suceava, care nu mai devreme de săptămâna trecută anunţau că văd în PNL un aliat de guvernare mult mai serios şi mai natural decât PSD. Prim-vicepreşedintele PDL, senatorul Orest Onofrei a declarat duminică, într-o conferinţă de presă că modul acesta de a face politică, stabilit de liderul PNL este unul foate dăunător pentru electoratul sucevean şi nu face altceva decât să evidenţieze lipsa de idei şi de proiecte ale PNL.

„Acest tip de discurs nu mai poate duce nicăieri. Mai ales acum la 20 de ani de la Revoluţia din 1989. E un comportament care nu mai poate fi valabil la ora asta. În loc să facem planuri şi strategii utile pentru oameni unii folosesc mass-media ca tribună pentru răfuieli personale”, a mai spus Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de