Trei parlamentari PD-L speră că PSD nu va pleca de la guvernare ! (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputaţii PD-L de Suceava, Ioan Bălan şi Eugen Constantin Uricec, au anunţat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă că partidul lor nu este interesat să rupă coaliţia de guvernare pe care au realizat-o cu PSD şi că speră că lucrurile vor intra în perioada următoare într-un făgaş normal de colaborare.

Deputatul PD-L Ioan Bălan este convins în continuare că Parteneriatul pentru România dintre PSD şi PDL a fost făcut pentru cel puţin patru ani de guvernare şi şi-a exprimat încrederea că situaţia se va normaliza după şedinţa coaliţiei de guvernare. „Lucrurile vor intra într-un făgaş normal, cât poate fi de normal în această perioadă de precampanie electorală”, a mai spus parlamentarul democrat-liberal.

La rândul său, deputatul PD-L Eugen Constantin Uricec a spus că ideea lansată de membri marcanţi ai PSD potrivit cărora partidul său ar dori să scoată PSD de la guvernare este de fapt o simplă „intoxicare”. El a mai spus că PDL nu are nici un interes să preia conducerea MAI şi a subliniat că PSD a folosit MAI „ca instrument de campanie şi electoral în alegerile europarlamentare”.

Prim vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că actuala coaliţie este acceptată de membrii celor două partide pentru realizarea programului de guvernare în situaţie de criză. El a menţionat că dacă ar fi întrebat fiecare membru al birourilor judeţene ale PDL sau PSD, este posibil ca aceştia să nu fie de acord cu menţinerea coaliţiei, dar că raţiunile pentru care aceasta trebuie să se menţină sunt legate de scoaterea ţării din criză cu costuri cât mai puţine


Intră acum și în grupul de