PNL Suceava cere primarului Ion Lungu să sancţioneze firmele care nu respectă termenele de execuţie a lucrărilor de reabilitare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a reclamat faptul că lucrările care se desfăşoară în prezent în municipiul reşedinţă de judeţ au ajuns să arate mai mult ca rezultatul unor bombardamente ale „aliaţilor PDL-PSD”. Liderul PNL a spus joi, într-o conferinţă de presă că se constată că în zonele unde se desfăşoară lucrări sunt muncitori care nu lucrează, sau sunt utilaje care nu sunt în funcţiune.

„Nu se poate să începi lucrări şi apoi să le laşi baltă”, a mai spus Băişanu care a arătat că a constatat că Primăria nu adoptă nici o măsură pentru ca firmele respective să respecte termenele de execuţie. „Dacă depăşesc termenele de execuţie atunci acestor firme să li se ia din bani. Vreau să văd cum aceste firme sunt sancţionate legal dacă nu respectă contractele”, a cerut în termeni imperioşi Aşexandru Băişanu.

El a mai arătat că speră că autorităţile sucevene vor acţiona pentru sancţionarea acestor firme care nu respectă termenele de execuţie pe care le-au acceptat când au semnat contractele.


Intră acum și în grupul de