Gheorghe Flutur şi Constantin Simirad vor să pună Moldova la picioarele lui Traian Băsescu


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur – PDL va face echipă pentru campania electorală la preşedinţia României cu omologul său de la Iaşi, Constantin Simirad. Deşi Simirad a fost ales preşedinte din partea PSD, el a anunţat în urmă cu o săptămână că este un susţinător a lui Traian Băsescu şi că îl va ajuta pe acesta în campania electorală pentru a câştiga cel de al doilea mandat consecutiv la Palatul Cotroceni.

Flutur a declarat joi seara presei că preşedintele CJ Iaşi, Constantin Simirad, a fost cooptat de PD-L în chipa de campanie pentru zona Moldovei. În felul acesta Simirad va participa alături de Gheorghe Flutur sau de Gheorghe Ştefan (Pinalti), liderul PDL din Neamţ, la acţiuni de campanie electorală ce vor fi organizate în judeţe ale Moldovei.

„Va participa alături de noi la acţiuni de campanie pentru susţinerea lui Traian Băsescu”, a spus Gheorghe Flutur. Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, membru PSD, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute, că îl va susţine pe Traian Băsescu în campania prezidenţială, dacă acesta va candida, făcând, totodată, apel la colegii din PSD Iaşi să-i urmeze exemplul.


Intră acum și în grupul de