Liberalii au început deja să vândă …rezultatul de la votul din noiembrie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni aşteaptă cu sufletul la gură cele 10 săptămâni care au mai rămas până la alegerile prezidenţiale din acest an pentru a vedea dacă „scăpăm sau nu de coşmarul Băsescu-Geoană-Boc”.

Angela Zarojanu, membru al Biroului Permanent Teritorial al PNL a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că din discuţiile pe care le-a purtat cu mulţi dintre suceveni a reieşit că „marea masă de votanţi din Suceava nu-l vor mai vota pe Traian Băsescu în noiembrie”.

Zarojanu susţine că singura şansă pentru schimbarea actualului preşedinte este ca sucevenii să vină la vot în număr cât mai mare. Singura femeie din BPT Suceava şi-a asumat o misiune destul de dificilă pentru colegiul Suceava, de care este direct responsabilă: „Îmi propun ca să scoatem un rezultat foarte bun la alegerile din noiembrie, îmi propun să obţin cel mai bun rezultat din judeţ pe acest colegiu. De ce? Pentru că avem cel mai bun candidat la aceste alegeri, sigurul care bu a fost prins de scandalurile cu iz de afaceri ilicite dintre toţi candidaţii. El este Crin Antonescu”, a mai spus Angela Zarojanu.


Intră acum și în grupul de