Echipa lui Gheorghe Flutur s-a organizat până în cele mai îndepărtate colţuri ale judeţului pentru a câştiga voturi


Intră acum și în grupul de

Comitetul Director al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L a dezbătut, analizat şi în cele din urmă stabilit până la cel mai mic detaliu, strategia organizaţiei pentru campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. De menţionat că principalul obiectiv acut în vedere de deocrat-liberalii suceveni este obţinerea încă din primul tur pentru actualul preşedinte al României, Traian Băsescu a peste jumătate din voturile valabil exprimate în judeţ.

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat după şedinţa Comitetului Director al PD-L că în cadrul discuţiilor s-a stabilit strategia organizaţiei pentru următoarea perioadă şi în campania electorală şi că „ipoteza clară este că PD-L Suceava îl sprijină pe Traian Băsescu la Preşedinţie, pentru un nou mandat”. El a mai subliniat că partidul pe care-l conduce nu este încurcat de faptul că Traian Băsescu nu şi-a anunţat candidatura şi că acesta îşi va alege momentul când o va face şi mai ales în ce postură va merge în cursa electorală.

Gheorghe Flutur a menţionat că pentru alegerile prezidenţiale PD-L Suceava vizează organizarea pe secţii de votare şi că la fiecare astfel de organizaţie sunt minim zece membri ai partidului care vor acţiona în campania electorală. „Peste 5.300 de oameni intră în dispozitiv pentru alegerile prezidenţiale”, a ţinut să spună cu destulă mândrie preşedintele PDL Suceava care a menţionat că aceşti oameni vor trebui să comunice eficient cu electoratul arondat secţiilor de votare respective şi că vor avea ca principală sarcină prezentarea realizărilor şi proiectele deja începute.

Flutur a mai spus că organizaţia judeţeană a PD-L Suceava îşi propune ca la alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu să obţină în judeţ peste jumătate din voturi în primul tur de scrutin. El a arătat că o asemenea ţintă este realizabilă pentru un partid care are în judeţul Suceava conducerea CJ, opt parlamentari şi majoritatea primarilor. Gheorghe Flutur a mai adăugat că Traian Băsescu are o bază de susţinere mai mare decât PD-L el fiind susţinut pe lângă PD-L de alte forţe politice, cum ar fi PNŢCD, de primari ai altor partide, sau de personalităţi ale societăţii civile.


Intră acum și în grupul de